Nieuwslijst

Zaterdag 16 september: KINDER-DOE-DAG in Varsseveld

In het dorp worden door winkeliers, verenigingen, enz verschillende activiteiten georganiseerd voor kinderen tot 12 jaar. Via de "activiteitenkaart" maak je een rondje door het dorp langs de diverse locaties. In de Wereldwinkel maak je kaarten met gebruik van diverse materialen. Veel plezier!!
Lees meer

Zilveren sieraden van Simbolica Fair Trade

Simbolica Fair Trade is een duurzaam merk voor zilveren sieraden met de symboliek van oude culturen zoals Maya of Azteken of de halfedelstenen, beroemd om hun werking. Symbolen voor vriendschap, liefde ……. voor als je iemand echt iets te zeggen hebt.
Lees meer

Kleurrijk keramiek uit Tunesië

|   Nieuwsbrief no. 32
Nieuw: Dessin Fleur Oorspronkelijk, uniek, handgemaakt, functioneel en decoratief.
Lees meer

Katoenen tafelkleden.

|   Nieuwsbrief no. 32
Blockprint, handbedrukte katoenen tafelkleden uit India. Maat 150 x 220 cm.
Lees meer

Kleurrijk -en met fascinerende patronen gemaakte kettingen en tassen uit Guatamala.

|   Nieuwsbrief no. 32
De handgemaakte kettingen worden gemaakt van hergebruikte glaskralen, ook kunnen er schelpjes of steentjes zijn verwerkt. De huipils (blouses die door inheemse vrouwen worden gedragen) krijgen een 2e leven in tassen- en rugzakken.
Lees meer

Café Natura biologische Fair Trade BIO bonen, 500 gram

|   Nieuwsbrief no. 32
Een heerlijke melange, met een volle en krachtige espresso smaak door de combinatie van Guatemala arabica bonen en Tanzania robusta bonen. Deze espresso geeft een mooie crema door de typische espresso branding. Perfect dus voor in de espresso machine. Het EKO-keurmerk garandeert dat deze koffie 100% biologisch is geproduceerd zonder gebruik van chemisch-synthetische bestrijdingsmiddelen en kunstmest.
Lees meer

Manden, boodschappentassen, etc

|   Nieuwsbrief no. 32
Senegal: (opberg) Manden, een eerbetoon aan ambachtelijke kunstenaars. Elke mand van klein tot groot heeft een eigen design Ghana: de traditionele Bolga manden, van naturel tot heel kleurrijk. De kennis en kunde van de makers zorgt voor kwaliteit. Madagaskar: (kleurrijke) boodschappen manden Bangladesh: manden en dienbladen, gemaakt van jute of kaisagras.
Lees meer

Chocolade van Oxfam Fair Trade (Belgie)

|   Nieuwsbrief no. 32
Op zoek naar nieuwe smaken chocolade als aanvulling op ons assortiment en gevonden: Oxfam België, dé Belgische Fair Trade leverancier.
Lees meer

sokken van Let's do GOODS

|   Nieuwsbrief no. 32
UNIEKE sokken met een verhaal.
Lees meer