Nieuwslijst

Café Natura, fairtrade en biologisch

|   Nieuwsbrief no. 34
Café Natura koffiebonen: Een heerlijke melange, met een volle en krachtige espresso smaak door de combinatie van Guatemala arabica bonen en Tanzania robusta bonen. Deze espresso geeft een mooie crème door de typische espresso branding. Perfect dus voor in de espresso machine.
Lees meer

Cadeaubonnen van Wereldwinkel Varssveld.

Er liggen er nog een aantal van 2020 in een keukenla of ........ Alle in 2020 uitgegeven cadeaubonnen kunnen ingeleverd worden t/m 31 december 2023.
Lees meer

MAANDAG 4 december zijn wij geopend van 10 tot 17 uur.

|   Nieuwsbrief no. 33
Ja, ook onze kassabonnen kunnen in de enveloppen van de VOV-decemberactie. Tijdens Sfeervol Varsseveld, zaterdag 9 december, is onze winkel geopend tot 20 uur. Kom gezellig een rondje doen vanaf 16 uur in het centrum van Varsseveld.
Lees meer

Sokken van "Let's do goods"

|   Nieuwsbrief no. 33
Door aankoop van 1 paar sokken meteen de wereld een beetje mooier maken. 1 paar sokken kopen is tevens 1 paar sokken doneren aan dakloze mensen. De sokken, gemaakt van gerecycled materiaal, dessins ontworpen door kunstenaars van de straat en gemaakt in een sociale sokkenfabriek. (Dus eigenlijk 4 "vliegen" in ..)
Lees meer

TONY Chocolonely SINT repen, dit jaar in 7 verschillende smaken.

|   Nieuwsbrief no. 33
Vanaf 1 december ook de TONY Kerstrepen in de winkel
Lees meer

Kerstitems in de winkel

|   Nieuwsbrief no. 33
Omdat er naar gevraagd wordt ............... Vanaf 1 november in onze winkel, kerststallen uit verschillende werelddelen, engelen van glas, vilt en meer, kerstkaarten, hangers
Lees meer

Bijzondere sieraden

|   Nieuwsbrief no. 33
Altijd op zoek naar bijzondere sieraden. In ons assortiment o.a. zilveren kettingen uit Midden-Amerika, kleurrijke glazen kettingen uit Burkina Faso of zilveren ringen uit o.a. Mexico, Nepal of Thailand.
Lees meer

OXFAM Novib kalender en meer

|   Nieuwsbrief no. 33
Ook dit jaar is hij er weer ..... de prachtige, befaamde OXFAM Novib kalender. Natuurlijk ook de wens/kunstkaarten sets en de Blossombs. Nieuw dit jaar zijn de Boc'n'roll (om je boterhammen in mee te nemen) en de enveloppe met 4 Oxfam chocoladerepen.
Lees meer

Variatie in ons assortiment

Wij houden van veel variatie in ons assortiment, elke inkoopronde is dit de uitdaging: Zoeken naar nieuwe items of "net iets anders..."
Lees meer

HERFST in vilt.

We genieten van de prachtige bloemen, bosdieren en vogels van vilt. Gemaakt door vrouwen in Nepal voor onze leverancier Sjaal met Verhaal
Lees meer